Видеоклип от група ЗОНА

Момчетата от ЗОНА доказаха още веднъж, че изкуството изисква жертви. Бандата преживя поредица от недоразумения, за да заснеме новия си видеоклип Mirrors. В рамките на една седмица Ицо (Христо Марков-вокал/китара), Сашо (Александър Кръстев – бас китара), Бисо (Бисер Веселинов – барабани) и Калин (Калин Сергеев – клавири) за малко да станат част от заформяща се в последния момент хеликоптерна площадка, да не забележат изневиделица задаващ се влак и да платят солидна глоба. Всичко това се случило по време на снимките на новото им видео.

Докато редили инструменти на поляна сред Витоша, ненадейно пристигнал екип, който им съобщил, че трябва бързо да съберат всичко, защото  точно на тази поляна след малко ще кацне хеликоптер. В друг снимачен ден ЗОНА решили да снимат басиста на жп линия. Уверени, че току-що е преминал влакът, снимките започнали. В един момент операторът видял, че зад гърба на басиста Александър се задава нов влак. Въпреки предупрежденията и знаците с ръка, музикантът бил улисан и в последния момент разбрал за опасността, като бързо се отдръпнал. Този кадър е заснет и можете да го видите във видеото. Докато снимали край Кремиковци, без да знаят момчетата се озовали върху поле с току що посято жито. За техен късмет, арендаторите ги „глобили“ само с диск на албума им. В крайна сметка резултатът се оказва повече от задоволителен, без да липсват ценни картини. Напротив – видеото на Mirrors е налице, наситено е с много настроение и с естествено уловени емоции.

Текстът на Mirrors е на Бисер, музиката е дело на Ицо, аранжиментът е отново на Бисер, а продуценти са група ЗОНА.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото