Видео съобщение от KORPIKLAANI. Концертът е тази неделя.

„Говорителят” на финландските фолк метъл веселяци KORPIKLAANI изпрати видео съобщение по повод предстоящото шоу тази неделя в столичния клуб Mixtape 5 от 19:00 часа. Както знаете те ще ни гостуват заедно с езичниците от Arkona, а събитието е част от източно-европейското турне на двете банди. Освен песни от последните творби на двете групи, концертът ще е своеобразен Best Of, на който ще чуем хитове като „Vodka”, “Wooden Pints”, “Beer Beer”, “Keep On Gallopig” и “Tequila” на KORPIKLAANI, “Liki Bessmertnykh Bogov”, “Goi Rode, Goi!”, “Yarilo”, “Slava, Rus” и “Stenka na Stenku” на ARKONA.


Билети тук и в мрежата на EVENTIM в цялата страна. Местата, от които могат да бъдат закупени са магазините на Orange, Пикадили, Germanos, Technopolis, Office 1 Superstore, Техномаркет, Usit Colours, Outlet Alex, магазин Яко, На Тъмно, Metal Heaven, Фотосинтезис,касите на Изи Пей, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината. Денонощно на бензиностанции OMV.
В момента и до датата на концерта цената на билетите ще е 40, а при налични в деня на събитието и на място в клуба цената им ще е 50 лева.
Не пропускайте най-веселото метъл шоу за тази година!
*Клубът не работи с резервации
**Политика за достъп на непълнолетни: http://on.fb.me/YDzVEe
***Гардероб – упътване за употреба: http://on.fb.me/O2TMhv

Предстои оповестяването на още подробности.

Организаторите препоръчват навременното закупуване на билети и спазването на реда в клуба!

 

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото