Вести от KING DIAMOND

 През ноември 2015 г. KING DIAMOND изнесе два специални концерта във Филаделфия и Детройт като част от турнето „Abigail In Concert 2015“, на което неостаряващата класика „Abigail“ беше изпълнявана от начало до край. Събитията бяха заснети от професионални екипи и кадрите ще бъдат използвани за предстоящо ново DVD. За неговото режисиране заслуга има Denise Korycki, който преди е работил с CANNIBAL CORPSE и KILLSWITCH ENGAGE.

 Наскоро Краля сподели в социалните мрежи, че вече е започнала обработката на заснетия материал, но датата на издаване все още е неясна. Обмисля се вариантът в DVD-то да бъдат включени записи и кадри от тазгодишните изяви на бандата от летните фестивали в Европа.

 Какво още? KING DIAMOND потвърди, че след като приключи работа по концертното издание, ще започне да пише и записва нова музика за предстоящ студиен албум. Очакваме подробности!

abigailconcerttourposter

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото