‘PEACE SELLS… BUT WHO’S BUYING?’- дигитално ремастериран по случай 25 годишнината си

ЛЕГЕНДАРНИЯТ АЛБУМ НА MEGADETH,

PEACE SELLS… BUT WHO’S BUYING?’

СЕ ПРЕИЗДАВА ДИГИТАЛНО РЕМАСТЕРИРАН ЗА ПЪРВИ ПЪТ

ПО СЛУЧАЙ 25-ТА МУ ГОДИШНИНА

 

ИЗЛИЗА В ДВА ФОРМАТА:

– 2CD

КОЛЕКЦИОНЕРСКО ИЗДАНИЕ – ЛУКСОЗНА КУТИЯ ОТ 5CD+3LP

 

ВЪЗПОМЕНАТЕЛНОТО ИЗДАНИЕ СЪДЪРЖА И НЕИЗДАВАН КОНЦЕРТ НА MEGADETH ОТ 1987г., КАКТО И ТЕКСТОВЕ ОТ Dave Mustaine ОТ MEGADETH И Lars Ulrich ОТ Metallica

 

 

Легендарният, платинено-сертифициран албум на Megadeth, Peace Sells… But Who’s Buying?, за първи път се преиздава дигитално ремастериран и обогатен по случай навършването на 25 години от дебюта му. Продукцията излиза на 12 юли от Capitol/EMI и се разпространява на българския музикален пазар от Анимато мюзик. Всички версии – комплектът от 2CD и луксозният колекционерски сет от 5CD+3LP  – освен албума, включват и неиздаван досега концерт от първото турне на групата през 1987 г., както и нови текстове от  Dave Mustaine от Megadeth и Lars Ulrich от Metallica.

 

Луксозното издание съдържа също и неиздавани и рядко срещани ремикси на парчета от албума, оригиналния албум, концерта и обширна книжка от 20 стр., плюс фотографии и репродукции от паметния проект на Megadeth. Обложката на албума интерпретира оригиналната визия, но в съвременен 3D вариант, който създава илюзията, че главата на добре познатата гърмяща змия изскача от картинката.

 

Издаден през 1986 г., Peace Sells… But Who’s Buying? е вторият албум на Megadeth и първият за Capitol/EMI. Тази прословута продукция изстрелва Megadeth в светлината на прожекторите и остава един от най-значимите метъл символи в историята на съвременната музика.

 

В своите бележки за новото издание, Dave Mustaine разсъждава за създаването на едноименното парче от албума: „Бях писал и други текстове до този момент, но в ‘Peace Sells’ имаше нещо различно, защото тази песен разказва историята за моята вяра, моите надежди, моето недоверие към правителството, моята работа с етносите, моите стремежи към интеграция. Това беше МОЯТА песен.”

 

            “If there’s a new way, I’ll be the first in line”

            („Ако има нов път, аз ще съм в първите редици”)

 

„Независимо дали сте слушали този албум през 1986 г., или го чувате за първи път сега, Peace Sells е велик хеви метъл албум.”, пише Lars Ulrich в своите бележки към новото издание. „Нито повече, нито по-малко, той е издържал проверката на времето. И ще продължи.”

 

След като напуска Metallica, Dave Mustaine инициира супер успешната група Megadeth. Започвайки с дебютния албум от 1985 г., „Killing Is My Business…And Business Is Good!и след няколко промени в състава си, Megadeth създава динамичен и интелигентен стил, който комбинира агресивността на траш метъла, импровизационната натура на джаза и циничните, политически ангажираши текстове в един иновавитен микс, оформящ техния собствен стил, с който групата се налага в цял свят.

 

За близо три десетилетия, Megadeth дават огромен тласък на хеви метъл музиката – и в музикално, и в текстово, и в културно отношение. Бандата има небивал успех в класациите на Billboard за сингли и албуми, включително три албума в Топ 10 и четири парчета в Топ 10 чарта за съвременен рок: “Almost Honest”, “Trust”, “Breadline” и “Crush ‘Em”.  

 

Със своето неподчинение и воля, чрез необикновените си качества и интелект, Megadeth създават едно поколение, закърмено със серума на истината. За своята безочливост групата не само, че не е тикната зад решетките, но и е удостоена с девет номинации за Грами, шест златни, пет платинени и един двойно платинен албум и три златни DVD издания, както и двойно платиненото концертно DVD от София, България:  The Big 4: Live From Sofia, Bulgaria.

 

Megadeth наскоро приключиха турнето си в Европа и сега продължават концертите си в Северна Америка на фестивала Rockstar Energy Drink Mayhem Festival заедно с: Disturbed, Godsmack, Machine Head, In Flames и Trivium

 

 

MEGADETH: Peace Sells… But Who’s Buying? [2CD]

Книжка с текстове от: Dave Mustaine и Lars Ulrich

Disc 1 (оригиналният албум, rремастериран) Disc 2 (неиздаван до този момент концерт от 1987г.)
Wake Up Dead Intro

Wake Up Dead

The Conjuring The Conjuring
Peace Sells Bad Omen
Devil’s Island Rattlehead
Good Mourning/Black Friday Killing Is My Business… And Business Is Good
Bad Omen Looking Down The Cross
I Ain’t Superstitious My Last Words
My Last Words Peace Sells
  These Boots Were Made For Walkin’
  DevilsIsland
  Last Rites / Loved To Deth
  Mechanix
   

 

MEGADETH: Peace Sells… But Who’s Buying? [луксозен сет от 5Disc+3LP]

Две снимки 8×10, две концертни брошури, репродукция на билет от концерт, книжка – 20 стр. с текстове от: Dave Mustaine и Lars Ulrich

 

Disc 1 (оригиналният албум, ремастериран)

 

Disc 2 (Ремикси на Dave Mustaine и оригинали от преиздаването на албума през 2004 г.)

 

Disc 3 (Ремикси на Randy Burns, ремастерирани)

Wake Up Dead [излязла като бонус трак в изданието от 2004 г.]

The Conjuring [излязла като бонус трак в изданието от 2004 г.]]

Peace Sells [излязла като бонус трак в изданието от 2004 г.]]

Devil’sIsland[неиздавана преди]

Good Mourning/Black Friday [излязла като бонус трак в изданието от 2004 г.]]

Bad Omen [неиздавана преди]

I Ain’t Superstitious [неиздавана преди]

My Last Words [неиздавана преди]

 

Disc 4 (Неиздаван до този момент концерт от 1987 г.)

 

Disc 5 (hi-res аудио: оригиналният албум + неиздавания концерт от 1987 г.)

 

LP 1 (оригиналният албум, ремастериран)

 

LPs 2 & 3 (неиздаваният до този момент концерт от 1987г.)

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото