УТРЕ – Деца до 10 години – без билет на AMORPHIS + SOILWORK + JINJER

amorphis, soilworkУтре започват тържествата по повод 13-ия рожден ден на радио Тангра Мега Рок. На 23 януари е първият голям метъл концерт в България.

AMORPHIS и SOILWORK със специални гости JINJER и NAILED TO OBSCURITY ще свирят в столичната зала ‘Универсиада’ по повод 13-ия рожден ден на радио ТАНГРА МЕГА РОК.

Последни билети с цена 60 лв ще намерите в системите на EpayGo – тук и Eventim.bg – тук, а утре вече ще бъдат с цена 65 лв и ще се продават и на входа на залата.

 

Деца до 10 години няма нужда от билет, но е необходимо да бъдат с придружител и попълнена декларация. Тя може да бъде изтеглена тук.

 

Ето и програмата за деня:

 

17:30 – отваряне на вратите на залата

18:10 – NAILED TO OBSCURITY
19:00 – JINJER
20:15 – SOILWORK
22:00 – AMORPHIS

 

Внасянето на професионални камери и фотоапарати е забранено. В залата няма да бъдат допускани и храни и напитки. За връхните дрехи ще бъде отворен гардеробът на залата.

Турнето започна миналия петък в Германия (снимката горе) и се състои от 31 концерта – ще премине през общо 11 държави. Последното шоу е на 16 февруари, а нашето – в зала ‘Универсиада’ в София ще бъде 11 поред в обиколката.

Концертът е по повод 13-ия рожден ден на радио ТАНГРА МЕГА РОК.

Последни билети ще намерите в системите на EpayGo – тук и Eventim.bg – тук.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото