UPYR се присъединяват към концерта на PRIMORDIAL като специални гости

primordial-poster-newПрез изминалите 3 години UPYR затвърдиха позициите си на една от най-активните и вглъбени родни банди със своя мракобеснически дуум метъл. Още със стъпването си на сцена те предизвикаха размествания в родния ъндърграунд. Мрачните, бавни и тежки пиеси от дебютното демо на групата „Аltars/Tunnels“ породиха десетки позитивни ревюта не само в българските, но и в редица чуждестранни специализирани издания. След отзвука от демото „Altars/Tunnels“ последваха и паметни концерти с банди като KYLESA(US), ISKRA(CAD), WINDHAND(US) и WHITEHORSE(AUS), SEPTICFLESH(GRE), EYEHATEGOD(US) и други. UPYR ще направят първия си концерт за 2016г. именно с не по-малко загадъчните и концептуални PRIMORDIAL (IRE).

Концертът ще бъде в новооткрития клуб Live & Loud (София, ул. Позитано 8) на 29 януари 2016г. Билетите са ограничени до 200 и са в продажба на цена 40 лв. на този адрес. В деня на концерта, ако има останали билети, то цената им ще е 45 лв.

Очаквайте още подробности!

Линк към събитието във Facebook

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото