Udo Dirkschneider (U.D.O.), Gloryhammer и Destruction във „Фрактура“

На 18 октомври (Diema, 24:00 ч.) в аудио-визуалната “Фрактура” ще бъде направена премиера на новите клипове на Marilyn Manson, Mr. Bungle, Benediction и Static X.

В предаването на Васко Катинчаров ще бъде излъчено интервю с Udo Dirkschneider (U.D.O.) и ще бъде припомнено какви истории разказaха Gloryhammer за родните фенове. Ще бъде излъчен концерт на Destruction и репортаж от белгийския фестивал “Alcatraz”.

Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката “Караоке” ще пеят заедно c Nirvana, Redhook ще правят кавър на Rage Against The Machine, класическата песен ще бъде нa Kansas, в “Exotic“ ще бъдат представени Windrunner, a в рубриката “Live Archive” ще си припомнят архивни кадри от гостуването на Napalm Death в България през 2011 година. Клипове, концертни и акустични изпълнения на Alter Bridge, Intelligent Music Project, Armored Saint, Orden Ogan и WhoCares също ще намерят място в настоящото издание на шоуто.

Предаването Фрактура се излъчва по телевизия Diema в неделя от 24:00 ч. и с повторение в петък от 00:30 ч.

За повече информация посетете:  www.facebook.com Фрактурa/Fracture TV Rock Show

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото