New Music Review : Twilight Force - Tales of Ancient Prophecies : CD Album  Music Review - Dangerdog Music Reviews - Craig Hartranft

Шведските приключенци TWILIGHT FORCE пуснаха текстово видео към едноименната си песен. Парчето е първата част от предстоящия им дългоочакван албум „At the Heart Of Wintervale“, който ще излезе на 20 януари 2023 година чрез Nuclear Blast. Режисирането на клипа е дело на Tullius Heuer. Музикантите коментират:

Нашата едноименна песен е приказка за шестте носители на кристали и тяхното търсене на славата на Седемте кралства. Шестте героя, както е предсказано от „Книгата на времето“, са защитниците на кралствата и спасителите, които ще поведат кралствата на здрача към вечен просперитет и триумф. Така че елате, проследете пътуването на носителите на кристалите в това ритмично и класическо парче, където звуците и гледките на старото и новото се сливат в една искряща комбинация от необикновени приключения! Присъединете се към нас, участвайте в приключението и нека силата на дракона ви води!

Списък с песни:
„Twilight Force“
„At The Heart Of Wintervale“
„Dragonborn“
„Highlands Of The Elder Dragon“
„Skyknights Of Aldaria“
„A Familiar Memory“
„Sunlight Knight“
„The Last Crystal Bearer“