Trevor от SADIST със своята история за новия вирус

Trevor от SADIST споделя своята лична история и борбата си с корона вируса в следващите изречения, които ни прати с молба да разпространим.

Чаках цялото това време, защото бях страшно уплашен от този невидим враг, способен да се промъкне в тялото ти и в ума ти.
От 10 март, в продължение на шест дни, имах лоши трескави пристъпи, изтощение и болки в цялото тяло, особено силни главоболия, от които не можех да заспя. На 16 март ситуацията беше съвсем същата и с моя лекар решихме да се обадим в болницата. След няколко минути линейката беше в задния ми двор, беше толкова тъжно да напусна дома си, но бях сигурен, че това е най-мъдрото решение за мен и семейството ми. Заведоха ме в спешното отделение рано сутринта. Чакалнята, коридорите и околните райони бяха пълни с хора, които  имаха същите симптоми. Навсякъде имаше носилки и голямо объркване, възрастни хора крещяха и молеха за помощ…

Изобщо не беше просто, повярвайте ми и би било глупаво да ви разказвам лъжи за това. Толкова ме беше страх, без да знам от какъв вид болест съм засегнат и какво точно се случва, това са ужасни чувства. Този проклет понеделник, 16 март, бях приет в болницата, в очакване да получа резултатите от теста за Коронавирус. Безкрайни и мъчителни дни, които бяха оживени само от добротата на тези „болнични ангели“, които в тези тъжни дни изглеждат като извънземни. Никога няма да спра да благодаря на ВСИЧКИ тях: лекари, медицински сестри и персонал, те са хора, които изцяло обичат работата си, които се посвещават на други хора- винаги с усмивка.
След няколко дни, въпреки положителните резултати за Covid-19, ситуацията се подобряваше с всеки изминал ден – благодарение на антивирусната терапия, треската изчезна заедно с главоболието. След осем дни хоспитализация най-накрая се върнах вкъщи при семейството си, завършвайки периода на карантината в малкото ми провинциално градче (наречено Rossiglione), все още уплашен, но щастлив.
Днес моите мисли са насочени към всички онези хора, които за съжаление загубиха живота си заради този ужасен вирус, надявайки се, че това, което споделям може да достигне до тези, които все още се борят. Ако имате някакво съмнение, не се колебайте да се свържете с лекаря. Само сега трябва да бъдем търпеливи, ще се върнем към нормалността, надявам се осъзнали факта, че малките неща са нашия живот … Обичам ви!

Тревър

  1. #1 написан от MIROSLAV-VELZEVUL-666 (преди 1 година)

    ….този вирус е дело на чифутите….иначе Sadist са яка банда…..

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото