Шведските хард рокери TREAT ще издадат новия си албум „Ghost Of Graceland“ на 15-ти април чрез Frontiers Music Srl.treatghostofgracelandcd

Списък с песните и обложка:

01. Ghost Of Graceland
02. I Don’t Miss The Misery
03. Better The Devil You Know
04. Do Your Own Stunts
05. Endangered
06. Inferno
07. Alien Earthlings
08. Nonstop Madness
09. Too Late To Die Young
10. House On Fire
11. Together Alone
12. Everything To Everyone