TOTO_posterКонцертът на ТОТО в България по покана на Loud Concerts е безспорно събитие, а специално за най-верните им фенове мениджмънтът на бандата изпрати следното съобщение:

ТОТО имат удоволствието да обявят специални VIP пакети, които вече могат да бъдат закупени за предстоящото им шоу в зала Арена Армеец в София на 28 юни.

Пакетите съдържат:  – един билет за зоната пред сцената   – VIP ранно влизане  – саундчек парти  – среща с членовете на ТОТО  – снимка с ТОТО   – подписани рекламни материали

VIP екстрите са достъпни и за всеки, който вече има закупен билет. На следният линк можете да видите подробности за наличните видове пакети.

Нека припомним, че билетите за концерта на ТОТО в София са вече в продажба в мрежата на Еventim (www.eventim.bg), магазинитe Office 1 Superstore, OMV, Picadilly, а ценовите категории на билетите са 60, 70, 80, 90 и 110 лева, в зависимост от местоположението в залата.

Турнето на легендарната банда в Европа, част от което е и нашата страна, стартира на 21 май в Глазгоу, а бандата е в състав:

Steve Lukather – вокали, китара;
David Paich – вокали, клавирни;
Steve Porcaro – клавирни;
David Hungate – бас;
Joe Williams – вокали;
Keith Carlock – ударни;
Lenny Castro – перкусии;
Jenny Douglas – вокали;
Mabvuto – вокали.