Tony Iommi: „Концертът в Хайд парк може да е последен за BLACK SABBATH“.

Пред английския Metal Hammer властелинът на хеви рифовете Tony Iommi размишлява за възможността гига на бирмингамци в лондонския Хайд парк на 4 юли, да е последен в нейната славна история.

„Това може да е последното шоу на Sabbath. Не ми се иска да е така, но що се отнася до турнетата, реално нямаме нищо планирано след този концерт, така че наистина може това да е края. Да си призная, не бих искал да продължавам да правя обиколки с такава дължина още много дълго, защото не ми се отразяват добре“.

Iommi споделя още, че в момента е на такъв етап от лечението си от рак на лимфните възли, в който не е наясно дали болестта е победена, което го поставя под известно напрежение. Очаква се прегледите, на които китариста ще се подложи след края на обиколката на Стария континент, да дадат по-ясна картина за състоянието му.

„Шоуто в Хайд парк ще бъде страхотен завършек на европейското ни турне. Афишът е страхотен, с много добър микс от банди. Още не сме правили някакви специални планове за самия концерт, тъй като има време дотогава, но мисля, че ще бъде нещо специално“.

Освен хедлайнерите Black Sabbath, главната сцена на фестивала Barclaycard British Summer Time ще включва още Soundgarden, Faith No More, Motorhead и Soulfly. Сред участниците на по-малките сцени са Wolfmother, Gallows, Kobra and the Lotus, Hang The Bastard, Rise To Remain и Blitz Kids.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото