Мегатиквите на Коста

Мегатикви от Коста

Нашият приятел Коста Атанасов, или както повечето хора го познават – Jovi, се включи ударно в конкурса по рязане гравиране на тикви, организиран от MEGADETH http://www.megapumpkin.com. Dave Mustaine и компания са обявили награда от $100 и комплектът Countdown to Extinction: Live Deluxe Blu-ray + CD edition за главата на Vic Rattlehead (талисманa на MEGADETH) или изобщо какъвто и да е мега детски надпис върху тиква по повод празника Вси Светии.

Идеята се зародила в главата му, когато забелязал, че тиквата за конкурса има пропорциите на човешка глава и ще пасне идеално не просто за изрязване на надпис в кората, а за скулптура с черепа на Vic Rattlehead. Започва се едно рисуване, рязане и присаждане на мозък. Има данни за срязани пръсти и изгорени ръце, но изкуството, както всички знаем, иска жертви! Няма как да мине без лаптоп с пуснат три часовият сет MEGADETH Summer Hits от тубата и баките кафе.

Мегатикви от Коста

Мегатикви от Коста

Мегатикви от Коста

Мегатикви от Коста

И това само с макетен нож и джобно ножче. Ако си беше подготвил свестен инструмент… Смятай!

Мегатикви от Коста

Целият екип на сайта се съгласи, че заниманието по двете тикви си заслужава двете безсънни нощи, включително единият час аванта от минаването към астрономическо време. Адмирации за Коста и с пожелания догодина да направи още по-зла тиква, от редколегията!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото