Thomas Winkler (Angus McFife) вече не е част от GLORYHAMMER

Вокалистът Thomas Winkler (известен и като Angus McFife) вече не е част от състава на швейцарско-британската симфо пауър метъл формация GLORYHAMMER. Това стана ясно от публикация на групата в социалните мрежи. Ето какво гласи тя:

„Със съжаление съобщаваме, че Thomas Winkler вече не е член на GLORYHAMMER. Всички предстоящи концерти, включително британското турне с ALESTORM, ще продължат по план с нов вокалист. Вечна слава на Dundee! 

Прочетохме вашите коментари и установихме, че има объркване, спекулации и тъга около последното съобщение, затова ще се опитаме да обясним защо бяхме толкова кратки. 

Очевидно всички сме тъжни, че се стигна до тук и това не е резултатът, който наистина искахме, но почувствахме, че нямаме избор. В момента не искаме да говорим повече от уважение към Tom

Всичко, което можем да ви обещаем, е, че ще се завърнем и ще направим всичко възможно да ви представим нов вокалист, който да отговоря на очакванията ви, за да можем да продължим да правим албуми и концерти на GLORYHAMMER по-добре от всякога.

Огромни благодарности за разбирането и милите послания за подкрепа, това е тъжен и труден момент за нас.“

Winkler обаче разпространи своя версия за случилото се в социалните медии:

„Скъпи приятели и фенове на GLORYHAMMER,

Тази сутрин получих имейл от групата, в който останалите ме уведомяват, че искат да се разделим. Като причина те посочват разносъгласия от бизнес и организационно естество. 

Направо съм без думи. Единственото, което искам да кажа, е, че считам това за лошо решениe за всички замесени страни – за групата, за мен, и най-вече за вас, феновете. Не е за вярване, че концертът ни на Bloodstock Festival миналата неделя е бил последният ни концерт заедно. 

След като свикна със ситуацията, ви обещавам, че ще използвам раздялата, за да се впусна в търсене на нови музикални хоризонти, свързани с рока и метъла, разбира се. 

Междувременно, ще ви държа в течение и се надявам, че ще поддържаме връзка. Оценявам високо подкрепата, която ми дадохте в последните 10 години. Без вас нямаше да е същото.

Наздраве, 

Tom / Angus McFife“

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото