THE STONE с нов албум и промени в състава

Сръбските блек метъл ветерани The Stone ще издадат нов албум. Деветата студийна творба на музикантите от Белград се очаква да се появи в първата четвърт на 2021-ва година чрез Immortal Frost Productions.

Групата коментира: „Въпреки че може би изглеждаше, че с The Stone сме били латентни от избухването на глобалната пандемия, истината е, че бяхме повече от заети, търпеливо изковаващи нашия девети пълноформатен албум, който трябва да излезе през първата четвърт на 2021-ва година чрез Immortal Frost Productions. Преди около месец завършихме записите и сега новия опус е в процес на смесване, в ръцете на нашия барабанист и продуцент Honza Kapák и неговото Hellsound Studio.

В допълнение към това, със съжаление искаме да обявим, че нашият дългогодишен китарист Demonetras реши да се раздели с групата скоро след като записа своите китари за задаващото се издание.

В следващите седмици ще продължим да разкриваме подробности около творбата – заглавието, списъкът с песни, датата на издаване, както и обложката. Така че бъдете нащрек.“

Последният албум на The Stone се нарича „Teatar Apsurda“ и можете да го слушате долу:

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото