THE SMASHING PUMPKINS с нов албум

THE SMASHING PUMPKINS се спряха на EMI за издаването на новия си албум

‘OCEANIA’ ЩЕ ИЗЛЕЗЕ НА 19 ЮНИ 2012

EMI Label Services/Caroline Distribution обявиха, че са сключили ексклузивно споразумение с Martha’s Music за издаването на дългоочаквания нов албум на THE SMASHING PUMPKINS, озаглавен OCEANIA, на 19 юни 2012 г. Договорът важи за целия свят, с изключение на Канада, Бразилия и Австралия.

Продуциран от фронтмена на  THE SMASHING PUMPKINS, Billy Corgan, OCEANIA е емоционално и динамично музикално предложение, което ще привлече както настоящи, така и нови фенове на групата. OCEANIA  – седмата студийна продукция на THE SMASHING PUMPKINS, е „албум в албума“, т.е. част от цялостния им концептуален процес по създаване на 44 песни, наречен TEARGARDEN BY KALEIDYSCOPE.

Peter Katsis, мениджър на SMASHING PUMPKINS за Prospect Park, коментира: „The Smashing Pumpkins реализираха Oceania като албум – експеримент и това беше необходимо да се направи, за да могат най-добрите им резултати да станат достояние до феновете и по радиото, и в пресата. Много се радваме, че намерихме партньори в лицето на EMI Label Services, които също се вълнуват от излизането на албума и също така са големи фенове на Pumpkins.”

Връзката на EMI с THE SMASHING PUMPKINS датира отпреди повече от 20 години, когато лейбълът издава албума Gish през 1991 г. Албумът бе преиздаден миналия ноември заедно с продукцията от 1993 г., Siamese DreamMike Harris (EVP/GM EMI Label Services / Caroline distribution) коментира: „Развълнувани сме, че с издаването на Oceania ще продължим дългогодишното партньорство между The Smashing Pumpkins и EMI. Всеки от EMI Label Services очаква с нетърпение съвместната работа с Billy и цялата група, за да ги подкрепим в разпространението на музиката, визията и концепцията им до всички техни фенове по цял свят.“

Творчеството на THE SMASHING PUMPKINS е едно от най.забележителните в историята на музиката. Групата е продала над 30 милиона албума и e носител на многобройни награди Grammy. Създадени в Чикаго през 1988 г., те издават влиятелния си платинен дебют Gish през 1991 г., който е последван от няколко албума, сред които девет пъти платинения Mellon Collie And The Infinite Sadness и четири пъти платинения Siamese Dream, както и албума с платинен статус от 1998 г., Adore. Многобройните хитове на групата са основополагащи за ерата на алтернативната музика и продължават да звучат в ефира на съвременните рок радиостанции, като резонират по този начин и върху новото поколение. THE PUMPKINS се завръщат през 2007 г. с успешния си шести албум Zeitgeist. Те продължават да се развиват в крак с актуалните тенденции в музиката и технологията, като предлагат много онлайн издания на проектите си.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото