THE FACELESS обявиха новия си барабанист

След като наскоро обявиха напускането на барабаниста Lyle Cooper, момчетата от техничната дет метъл банда The Faceless успяха за много кратък срок да намерят негов заместник. Alex Rudinger (The Haarp Machine, Threat Signal) ще поеме задълженията зад барабаните, при това на пълно работно време.

Официалното изявление на групата:

За да премахне създалото се напрежение, групата единодушно реши да се раздели с Lyle Cooper – най-вече поради неговата недостатъчна ангажираност към проекта. Всички ние му пожелаваме много късмет в бъдещите му музикални начинания и сме убедени, че той ще продължи да се развива успешно. Сега сме развълнувани да обявим Alex Rudinger за нов член на бандата. Вече направихме 3 концерта заедно и определено това, което той носи на групата – и на музикално, и на лично ниво, е просто поразително! Очаква ни голямо бъдеще с Alex!

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото