Подробности за новия албум на SLIPKNOT, предстои турне с KORN!

Най-накрая Slipknot се смилиха над многобройните си фенове и съобщиха дългоочаквани подробности относно предстоящия си диск. Той ще носи заглавието .5: The Gray Chapter, което навява асоциации и с фамилията на покойния басист на бандата Paul Gray. Албумът ще излезе на 21 октомври чрез Roadrunner, а долу можете да видите и списъка на песните, които ще влязат в него:
1. XIX
2. Sarcastrophe
3. Aov
4. The Devil In I
5. Killpop
6. Skeptic
7. Lech
8. Goodbye
9. Nomadic
10. The One That Kills the Least
11. Custer
12. Be Prepared For Hell
13. The Negative One
14. If Rain Is What You Want
Вчера осемте от Айова пуснаха за стрийминг първия официален сингъл от албума „The Devil In I“, който има доста по-различно звучене от The Negative One“, която групата извади като „подарък за феновете“. Една от малкото неизвестни продължава да е загадката кой седи зад барабаните в албума.
Другата голяма новина е, че слуховете за голямо общо турне на Slipknot и Korn се потвърдиха. Двете банди ще потеглят на северноамериканска обиколка, която ще започне в края на 25 октомври и ще продължи до 7 декември. Подгряващи ще бъдат новите метъл надежди King 810. Cory Taylor е особено ентусиазиран от предстоящите концерти:
„Доста дълго чакахме това нещо. Не само че ще можем да свирим с наши приятели, които уважаваме, но и избрахме банда, която представлява яростта на бъдещето. Slipknot идват в града ви. И адът ни следва по петите.“

Slipknot„The Devil In I“

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото