THE ABBEY анонсират лейбъл, дебютен албум и видеоклип

Финландската дуум метъл група The Abbey обяви, че подписва договор с френския лейбъл Season Of Mist. Освен сделката с лейбъл, финландците съобщават, че ще издадат дебютния си албум през февруари догодина. Изданието ще носи името „Word Of Sin“.

The Abbey е нова формация, включваща членове на групи като Shape Of Despair и Sentenced.

„За нас е чест и привилегия да започнем написването на нова глава в историята на Season Of Mist – бележит лейбъл, който има смелостта и визията да направи нещо необикновено. Вярваме, че сътрудничеството ще ни отведе към страхотни неща.

Първият ни „A Thousand Dead Withches“ сингъл съдържа всички основни елементи за The Abbey – огромни вокали, дисонантни хармонии, красиви мелодии и смени в темпото. Това е одата на The Abbey срещу потисничеството и тиранията.“

Съставът на групата е:

Jesse Heikkinen: китари, клавири, перкусии, вокали
Natalie Koskinen: вокали
Janne Markus: китари
Vesa Ranta: барабани
Henri Arvola: бас

Албумът е смесен в Kratio Studio от Kyösti Rautio и е мастериран от Jaime Gomez Arellano в Orgone Studios. Обложката е дело на Alexander Reisfar.

„Word Of Sin“ излиза на 17-ти февруари 2023-та, а повече подробности около изданието ще бъдат оповестени скоро.

Видеото към „A Thousand Dead Witches“, режисирано от Vesa Ranta:

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото