TERRAVORE ще пуснат видео от новия си албум

Terravore съобщават за нов видео клип:

Специално за всички дами…, но не само… на 8 март ще публикуваме ново видео. “Blue Brutality” е първият сингъл от предстоящия ни трети албум “Spiral of Downfall”, който ще бъде издаден на 29 март чрез Punishment 18 Records. Темата на песента е вдъхновена от бруталния полицейски произвол, на който сме свидетели през последните години (и след това). Видеото е режисирано и заснето от Живко Манев, изпълнителен директор на Outrage. Благодаря Жика!
Работата е извършена основно в Playground Studio, където, ако решите да ги посетите, ще можете да се насладите на три основни неща:
– Красивата усмивка на Атанас Мачев (отговорен за записите на целия албум)
– Добро кафе от Атанас Мачев
– Страхотно оборудване Георги Желязков беше отговорен за миксирането…също така, чаровната Симона Стоянова от Second to None засне най-добрите 5-6 секунди в нашата дискография!

Обложката е направена от Антон Атанасов от „Oldschool Crew“, работил и за групи като Hateful Agony, Blazon Stone, Wasted Militia, и е вдъхновена от първата песен в албума.

01. Spiral of Downfall
02. Poisoned Skies
03. Blue Brutality
04. Black Tantra
05. Propagandacide
06. P.O.L
07. Sleeping Caldera
08. Blunt Force Trauma
09. Shattered
10. Nostromo

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото