Teen Stars Only с дебютни концерти в София и Пловдив

Новата БГ пънк-рок група Teen Stars Only с концерти в София и Пловдив на 10 и 11 юни

Teen Stars Only се нарича най-новата българска мелодична пънк-рок банда, която ще дебютира на сцената тази седмица. Софийската група е готова с първия си мини демо-албум, който съдържа пет авторски парчета и ще се раздава безплатно (под формата на CD-та) на първите им два концерта – на 10 юни в клуб The Box (София) заедно с Face Off, и на 11 юни в клуб Puzzle в Пловдив, заедно с местните герои “Бандюгите”.
Малко преди това пък се очаква момчетата да пуснат и видеото към песента си “Лимонов сок”.
Teen Stars Only са Драго (китара и вокали), Ангата (китара и вокали), Мишо (бас) и Шеми (барабани) и започват да свирят през март 2011 г. Идеята за групата се заражда още преди две години, след разпадането на култовата сърф-пънк банда Rise Above, в която Драго, Ангата и Шеми са свирили заедно. Така или иначе обаче успяват да се съберат и да започнат сериозни репетиции едва в началото на тази година, а само 4 месеца след първата си среща вече са готови да дебютират на сцена.
Музиката на Teen Stars Only е веселяшки пънк-рок, близък до скейт пънка и калифорнийската вълна. Двама от групата са скейтъри, двама са вегетарианци и двама от Пазарджик. Текстовете им на първо слушане са лигави и безсмислени като името на групата, но според момчетата това е и стилът им – лигав и шумен D.I.Y пънк-рок.

Сред веселяшката музика и инфантилните текстове за любов и момичета се опитваме да прокараме идеите си за независимостта на идеите и живота на всеки един от нас, които са може би най-ценните неща, които един човек притежава. След това идват мечтите и ежедневието, които също доста често следват измислен от някой друг стереотип, на който не трябва сляпо да подражаваме, а срещу който трябва да се борим

коментират идеологията си Teen Stars Only.

Teen Stars Only във Facebook.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото