ТДК с инициатива и концерт в „Строежа“

tdk mlyk stroejaПокана за концерт от ТДК:

Осемнадесети септември две хиляди и петнайсета година. Някъде около 15 минути преди полунощ. Пет човека изтощени от виковете на 100 потни и озверели души в нулевото (концертно) ниво на Петното на Роршах. Епохалност. 

Сто петдесет и осем дни и 20 часа. Точно толкова е разстоянието между последния ни концерт и този. 158 дни глад, 158 дни томителен поход , 158 дни жажда, 158 дни готовност. Нямаме търпение за това, което ще се случи на случайно избраната дата – 24 февруари. Всички тези дни си струват, струват си за нас, готови сме да си струват и за вас. Ще превърнем глада и охлузванията по колената от цялото това време в един удар срещу публиката. В една сурово-звукова революция (поне за нас самите).

Още повече се радваме, че и другарите по български от Млък! ще са с нас тогава. Идваме във февруарския мрак, за да излеем всичко. Абсолютно всичко. Натрупаната злоба, акумулирания гняв, треморната абстиненция и следующите я конвулсии. Абстиненция към сцената, абстиненция към живото, абстиненция към живота.

Но за да можем да го направим оптимално ни трябва вашата помощ. Всъщност, много ни трябва вашата помощ. Нашият нов китарист е в САЩ, а превратностите на съдбата рядко пощадяват добродушните след тежък период. Той иска да се върне от „обетованата земя”, която се оказа враждебна за чистия му дух, но за съжаление няма пари за самолетен билет. Тъй като смятаме идеята на ТДК за по-скоро социална, отколкото музикална, решихме да му помогнем. Той е страхотен китарист и това, че ще го имаме в редиците си е неизмеримо богатство. Но той е по-важен за сцената, по-важен е за музиката, по-важно е да твори. За това трябва да го върнем тук, където самият той казва, че вирее спокойството на музата му.

Тук можете да намерите цялата информация относно това какъв е той, каква е историята му и как можете да помогнете! 

Млък! 
http://mlyk.net/
ТДК 

Вебсайт – 
turdomkean.com

Отваряне: 20:00
Начало: (точно) 22:00
Билети: 7 лв. – Eventim.bg 

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото