Чуйте целия албум на родния проект MORRUM

morrumДнес излезе първият дългосвирещ албум на прогресиво-математично-инструменталния проект на музиканта Симеон Захариев –  MORRUM. Материалът носи краткото име „Sovereign.“

Албумът вече се стриймва в пълната си дължина в souncloud/bandcamp/youtube/, като ще можете да си го закупите, за да подкрепите родната сцена.

В началото на седмицата ви представихме първото парче – „Getset“, което е записано съвместно с  Константин Генчев (phyX).

Симеон Захариев започва късно да свири на китара ( 18-годишен), името на проекта идва няколко месеца след старта. Заедно с неколцина приятели през 2009-та заформят банда, която не просъществува дълго. Остава само желанието на Симеон да твори музика.  С течение на времето музиканта започва да свири и бас партиите си. Музикалната идея започва да изкристализира и вдъхновен от своите идоли Frank Zappa, Dire Straits, Dj Embee, Animals As Leaders, Allan Holdsworth, Primus, Periphery, Rush, Yes и много други Симеон се заема да запише сам всичко, като успява и да финансира своя проект. Последва получаването на опит с боравенето с апаратурата за миксирането, програмирането и тон режисурата. Всичко това той прави в собственото си студио –  Beta Studios.

В записите участват и някои гост музиканти – Константин Генчев, Николай Маджаров и Боби Захов.
Готовият резултат е налице и може да бъде тестван от публиката.

 1. #1 написан от Свински (преди 5 години)

  Ае, нито един поощрителен коментар? Нека бъда пръв.
  Добра ралта, баце! От тея модерните ненормални течения! Копая го туй дет си го свършил! Продължавай само напред!

 2. #2 написан от О (преди 5 години)

  Има супер парчета! Барабаните развалят работата. Никога не е добра идея да имаш редени барабани – най-често семплите са смотани, а и човек лесно може да се олее и да изгуби груува, както с поред мен е в случая. Но като цяло всичко е мега и бих си го слушал с кеф.

 3. #3 написан от ZeroFun (преди 5 години)

  Има супер парчета! Барабаните развалят работата. Никога не е добра идея да имаш редени барабани – най-често семплите са смотани, а и човек лесно може да се олее и да изгуби груува, както с поред мен е в случая. Но като цяло всичко е мега и бих си го слушал с кеф.

 4. #4 написан от Nebival (преди 5 години)

  Това е работа на САМ ЧОВЕК !?
  ЕДИН ЧОВЕК, е правил всичко, повече от отколкото голяма част от бандите в БГ някога ще успеят да направят…
  Албумът се кандидатира за един от любимите ми издавания тази година изобщо.

 5. #5 написан от Betonder (преди 5 години)

  Този албум ми откачи главата, нямам какво повече да кажа ….

 6. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 7. Коментари за тази публикация
В началото