HUMANITAS ERROR EST издават дебюта си през януари

humanitaserrorest

Германската блек метъл орда HUMANITAS ERROR EST, в чийто състав влизат членове на Enthroned, Necroblaspheme и Rogash, и която ще имаме удоволствието да видим на живо в рамките на тазгодишното издание на фестивала Autumn Souls Of Sofia Festival 2016, се готви да издаде първия си албум. Той е със заглавие „Human Pathomorphism“ и ще излезе на 11 януари 2016 г. чрез Satanath Records и съиздателство от The Black Plague и Abstruse Eerie Radiance. Албумът е миксиран и мастериран от Déhà (We All Die (Laughing), Maladie, Lebenssucht, …) и ще включва единадесет яростни блек метъл парчета, които ще са в стила на Marduk, Dark Funeral и Anaal Nathrakh.

Създадена през 2013г. от барабаниста Ahephaïm и вокалиста S.Caedes, през 2014 г. групата издава първото си демо, което събира много положителни оценки от критиците на ъндърграунд сцената и си позволява да свири на живо за първи път, включително на някои значими фестивали като Mid Summer Fest в Белгия и In Flammen Festival в Германия.

По-долу може да чуете тийзър на албума, както и да видите обложката.

 

humanitaserrorest cover

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото