Четвърто издание на фестивала FIGHT 4 MARCH с 9 екстремни банди

Тазгодишното издание на фестивала за съвременен метъл Fight for March, който вече четвърта поредна година събира на една сцена най – свежите попълнения на родния ъндърграунд, ще се проведе на 3 март 2013 г. (неделя) в столичния клуб “MIXTAPE 5”. Промо клип можете да видите тук:

За разлика от предишните издания,  тази година за първи път фестивалът ще се проведе в голямата зала на клуб “Mixtape 5” – сцена, която се превърна в домакин на някои от най – важните и значими музикални събития в България. Предприемайки подобна стъпка, организаторите на Fight 4 March заявяват заслуженото му място сред  тях. Входът както всяка година е повече от символичен – 7 лв. , като в него се включват  welcome drink и специално изработена мартеничка в домашни условия – от приятели за приятели 🙂

Всъщност, преди четири години точно това е била и идеята. По повод един рожден ден на едно от момчетата, свирещо в една от групите, да се съберат на едно място колкото се може повече … приятели, познати, хора, които харесват такъв тип музика и танци.

Throat Fisting са една от бандите, които най – много са допринесли за развитието на феста със своите три поредни участия, като им предстои и четвърто такова. Melekh през първите две години, също помагат изключително много за популяризирането на събитието. Но не трябва да се забравя, че всяка една от групите, изявили се на фестивала, е важна и е оставила след себе си позитивни емоции. Нещо много ценно, имайки предвид факта, че абсолютно всички, които са участвали и участват – от организацията за репетициите, през транспорта на собствената си техника със собствените си коли, до самия концерт го правят само и единствено с идеята Fight 4 March да се случи.

Всичко това се прави от приятели за приятели, без каквато и да е умисъл за комерсиални единици 🙂

И за да се добави нотка, или даже няколко такта мистериозност, “Fight 4 March” VOL.4” ще бъде открит от тайнствена група, която е подготвила няколко авторски инструментала, които ще покаже за първи път пред публика.

“FIGHT 4 MARCH VOL.4” @ club *MIXTAPE 5*

OPENING ACT: SECRET GUESTS BAND

NEVER PREY 

TWIST 

CORECOM

OPHAN 

THIS BURNING DAY 

THROAT FISTING 

LAST REMAINS 

OVERDAWN 

Концертът започва в 18 ч.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото