ITSI пускат трейлър за новия си албум

Софийската алтърнатив метъл шайка ITSI публикува видео трейлър, който представя новото звучене, което групата ще търси в своя предстоящ трети албум. Както можете да се уверите от самото видео – което ще намерите тук – обещанията за повече тежест и бързина в новия материал не са били празни приказки.

Трейлърът показва двамата китаристи на ITSI – Антон Димитров и Димитър Василев – които свирят отделни пасажи от новите парчета на групата. Това, което се чува обаче, не са само китари, а пълен микс с бас и барабани, който дава реална представа за звученето на новия материал. Оператор на видеото е Боян Карамфилов, а монтажът и ефектите са дело на Деница Кирилова. Аудиото е записано, миксирано и мастерирано от Петър Братанов.

ITSI издадоха последния си албум Last Days в началото на 2012 г., след което се разделиха с част от музикантите в състава си. След доста дълго търсене, в края на миналата година, групата обяви новия си състав, който освен гореспоменатите китаристи включва и вокалиста Милко Дюлгеров, басиста Ивайло Венциславов–Ръката, диждея Ростислав Трифонов и барабаниста Павлин Николов. В този си вид групата работи по нов албум, който вероятно ще е готов по-късно през 2013 г.

Още за ITSI:
https://www.facebook.com/itsipsycho
http://www.myspace.com/itsipsycho
http://youtu.be/atg5QmM-FyY

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото