Тази седмица в ADAMS

13.05.2014 – Хърватската gothic/thrash банда Angelseed ще гостува за няколко концерта в България. Обиколката по нашите земи е част от турнето им в зточна Европа, което ще мине още през Румъния, Сърбия, Унгария и Словакия. Female-fronted групата идва у нас за първи път! През 2008 Angelseed подгряваха Within Temptation по време на  турнето им в Хърватия и околностите.
Специален гост ще бъде бандата Metalwings.
Вход: 7лв

15.05.2014
– Акустичен концерт на Ben Woods, Thomas Zwijsen и Glenn Roth
Виртуозите ще представят своите варианти на песни на IRON MAIDEN, BLACK SABBATH, JUDAS PRIEST, UFO, EUROPE,  DEEP PURPLE, RAINBOW, ADELE, THE WHO, THE BEATLES, DAFT FUNK, METALLICA, ALICE COOPER, OZZY OSBOURNE, DREAM THEATER и други.
Концертът ще започне в 21 часа. Билетите са само 100 и цената им ще бъде 15 лв. Те ще се продават ексклузивно в системата на EVENTIM. В деня на концерта цената им ще бъде 20лв.
Събитието е организирано от ICreative Events и е осма част от поредицата N.W.O.B.H.M. NIGHT, събития посветени на Новата Вълна на Британския Хеви Метъл – течение в европейската музика в периода 1979 – 1983 г.
Ben Woods е един от най-талантливите и търсени фламенко китаристи в Съединените щати днес. Той е известен със създаването на нов жанр: Flamenco Metal, чрез разработване на нови китарни техники за неговите групи Flametal и Heavy Mellow. Ben Woods има 13 албума.
Холандският китарист Thomas Zwijsen е най-известен със своите аранжименти на рок хитове за класическа соло китара. Той е добре познат на българските си почитатели, защото два пъти гостува в България като китарист на бившия вокалист на IRON MAIDEN – Blaze Bayley.
Glenn Roth е fingerstyle китарист. Неговите композиции показват няколко китари, но това е наистина само един човек.

16.05.2014
– Софийската група Tortilla Flat съществува от 2004 година. Групата има издадени три албума – „Вчерашния дъжд“ (2008) , „Made in China, майна“ (2011) и „Кривонделина“ (2013). С тях на сцената ще се качат и Магистри, които ще забият здрав рок и блус.

17.05.2014
John Steel ще разтърсят сцената на клуба с трибют на великите британски heavy-пионери Iron Maiden. Редом с тях в същата вечер ще се изявят и невероятните Unbreakable с техния трибют на шведските power-машини Sabaton. John Steel ще разтърсят сцената на клуба с трибют на великите британски heavy-пионери Iron Maiden. Редом с тях в същата вечер ще се изявят и невероятните Unbreakable с техния трибют на шведските power-машини Sabaton.

18.05.2014
– Три млади банди ще представят както авторски парчета, така и кавъри на свои любими групи.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото