Тази неделя във „Фрактура“ – APOCALYPTICA, NINE INCH NAILS и BLACK SABBATH

На 2 февруари (Диема ТВ, 24:00 ч.) в специализираното телевизионно предаване за рок и метъл музика Фрактура ще бъде направена премиера на новите клипове на Gus G, A Day to Remember, Benighted и Architects.

 

Пред камерите на Васко Катинчаров ще застанe Eicca Toppinen от Apocalyptica, който ще разкаже интересни истории от кариерата на групата. Ще бъдат излъчени две нови концертни песни на Nine Inch Nails и ще си припомним какво се случваше в студиото на Black Sabbath, докато записаха последния си албум.

 

Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката “Караоке” ще пеят заедно с Rammstein, а класическата песен ще бъде на King Diamond. Клипове и концертни песни на U.D.O, Kylesa, Jorn Lande, Phil Anselmo, De La Tierra, Caliban, Rush, Klone и The Butcher Babies също ще намерят място в настоящотоиздание на шоуто.

 

Предаването Фрактура се излъчва по телевизия Диема в неделя от 24:00 ч. с пълно повторение всеки петък от 00:30 ч.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото