SYLVAINE пусна целия си албум за свободно слушане

SOM489-Sylvaine-500X500px-72dpi-RGB-2018SYLVAINE вече ни запозна с три свои песни от предстоящия си албум „Atoms Aligned, Coming Undone“, който ще бъде издаден на 2 ноември 2018 г. чрез Season Of Mist. Сега можем да чуем и останалата част от него по-долу.

Норвежката мултиинструменталистка SYLVAINE се занимава с крайния спектър от емоции, които човешкото съществуване може да предложи, в резултат на това, че е в постоянен конфликт със себе си и се бори да се адаптира към това място, което наричаме себе си.  Като единствен композитор на музиката и текстовете, продуцент и музикант на повечето инструменти, SYLVAINE приема звученето на втория си албум „Wistful“ (2016) като отправна точка и го развива в по-зрялата и контрастна форма на „Atoms Aligned, Coming Undone“, докато се опитва да предаде същността на своя проект, която остава същата, както винаги.

Сега влезте в студения и заледен свят на „Atoms Aligned, Coming Undone“ и се оставете да бъдете обгърнати от заразителното му отчаяние.

1. Atoms Aligned, Coming Undone (8:02)
2. Mørklagt (9:18)
3. Abeyance  (5:37)
4. Worlds Collide (6:55)
5. Severance (4:40)
6. L’Appel du Vide (7:44)

Общо времетраене: 42:16

 

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото