SYLVAINE анонсира ново EP

Норвежката нимфа Sylvaine анонсира ново EP. То ще носи името „Eg Er Framand“ и ще се появи през месец март.

Sylvaine се превърна в пътеводна светлина за ембиънт пост-метъла и атмосферик блек метъл течението, но днес Kathrine Shepard, артистът зад Sylvaine, проследява корените си с новото EP „Eg Er Framand“.

Израстнала в Норвегия, сред контрасти между природа и градско пространство, тя често изнася участия в църквата Kampen в Осло. Също така тази реликва от 19 век е мястото, в което тя изцяло записва това ефирно ново EP.

С „Eg Er Framand“ Sylvaine се впуска в дълбоко интроспективно и спокойно пътешествие през тъканите на норвежките традиции и наследство. В тази нова глава на музикалната одисея на Kathrine оживяват старите народните приказки, предлагайки поглед към дълбините на нейния креативен дух, както и изследване на корените, които закотвят артистичността ѝ. Това е отражение на митове, обгърнато от изящни звукови звезди.

Първият сингъл, „Dagsens Augo Sloknar“, има мистериозен произход. Текстът е написан през 1891 година от Elias Blix, професор – политик, който също така пише химни. Оставайки вярна на деликатната, изпълнена с благоговение мелодия, Sylvaine изпява „Dagsens Augo Sloknar“ с удължен шепот, който едновременно е натрапчив и успокояващ.

Песента е представена от красиво видео, което режисирано и продуцирано от William Lacalmontie. Клипът е великолепна плетеница от пейзажи, върху които Kathrine танцува изразително. Това е очарователна и поетична продукция, която прекрасно се вписва в първата песен от „Eg Er Framand“„.

Песните в изданието са:

01. Dagsens Auga Sloknar Ut
02. Arvestykker
03. Eg Veit I Himmelrik Ei Borg
04. Livets Dans
05. Tussmørke
06. Eg Er Framand

Видеото към песента може да гледате долу.

Творбата е изцяло записана в църквата Kampen. Смесването е дело на Magnus Lindberg, а мастерингът – на Karl Daniel Lidén. Обложката създава Helena Aguilar Mayans, като с допълнителен лейаут и графичен дизайн помага Dehn Sora.

„Eg Er Framand“ излиза на 22 март чрез Season Of Mist.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото