SYLOSIS на КАВАРНА РОК ФЕСТ 2011

Moonspell ще свирят също през втория фестивален ден, на 16 юли

Loud Concerts и Община Каварна имат удоволствието да обявят още една от групите, които ще вземат участие в шестото поредно издание на Каварна Рок Фест 2011. Британските траш/метълкор младежи Sylosis ще открият сцената на Стадион Калиакра на 16-ти юли. Това ще бъде първото гостуване на групата в България.

Също така португалските метъл ветерани Moonspell промениха деня на участието си във фестивала поради логистични причини. Групата ще забие през втория ден от Каварна Рок Фест 2011.

Ето и финалната програма на Каварна Рок Фест 2011:

15 юли 16 юли 17 юли
Paradise Lost

Sonata Arctica

Katatonia

DreamShade

Opeth

Moonspell

Tiamat

Sylosis

Arch Enemy

Lake Of Tears

Suicidal Angels

Традиционният рок фестивал, КАВАРНА РОК ФЕСТ, ще се проведе от 15-ти до 17-ти юли в Каварна! На КАВАРНА РОК ФЕСТ 2011, в рамките на три дни ще гостуват някои от най-големите и обичани от феновете имена в съвременната екстремна рок и метъл сцена като Paradise Lost, Sonata Arctica, Katatonia, Opeth, Tiamat, Arch Enemy, Moonspell и други.

Билетите за КАВАРНА РОК ФЕСТ 2011 са в продажба в мрежите на Ticketstream.bg и Eventim.bg, в магазините на Office 1 Superstore, TBI, Orange, Tехномаркет, Мултирама, Пикадили, Германос и др.

Цената на еднодневен билет за фестивала е 40 лв., a тридневният пропуск – 90 лв.

Подробности за фестивала търсете в интернет сайта на КАВАРНА РОК ФЕСТ 2011, на: www.kavarnarockfest.com, както и на www.facebook.com/kavarnarockfest.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото