STOP THE SCHIZO свирят с TROPE oт Холивуд

STOP THE SCHIZO свирят на 1 октомври в Тънка червена линия със специални гости американската банда TROPE.

Stop the Schizo са основани през 2014 в София от членове на групите Mental Architects, Балканджи, Cigaretta и Lovers of the Bomb. Звукът им съчетава разнообразни течения от алтернативния поп и рок в опит да открие нещо, което трудно се описва и бандата нарича ­– „авангарден алтърнатив“. Имат издадени два мини албума, Start (2016) и Extended Glorious Splendor (2018), които могат да бъдат свалени от https://stoptheschizo.bandcamp.com/. През октомври Stop The Schizo ще пуснат и Live Sessions с видео на пет песни в техния YouTube канал, сред тях – и чисто нов сингъл.

Trope са алтернативна рок група с прогресивни елементи от Холивуд, Лос Анджелис. Mike Fraser (AC/DC, Metallica) и David Bottrill (Tool, Peter Gabriel) са само част от имената, които стоят зад този проект. В този момент от годината Trope трябвало да са на турне с гигантите от King’s X, но заради актуалната епидемиологична обстановка, то се отлага за 2021. На вокалистката Diana Studenberg и продуцента мулти-инструменталист Moonhead обаче им се свири и така, за радост на българската публика, се случва инцидентният концерт в София.

Бар Тънка червена линия ще работи изцяло съобразявайки се с всички актуални противоепидемични мерки за безопасност, няма да приема резервации и максимално допустимата публика ще бъде сто човека. Ранното отиване е препоръчително.

Събитието във Facebook

Видео поздрав

STOP THE SCHIZO

 Facebook

 Instagram

Bandcamp

TROPE
Official website: tropetheband.com
Facebook TROPE: https://www.facebook.com/TropeBand

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото