autumn2017

Преди десетина дни ви информирахме, че тече усилена подготовка около организацията за третото издание на фестивала Autumn Souls Of Sofia Festival.

Той ще заеме своето място в календара на 25 и 26 ноември 2017 г. на добре познатото вече място – столичният клуб Live&Loud.

Бихме искали да ви припомним, че от днес – 1 декември 2016 година в системата на eticketsmall.com стартира продажбата на билети за Autumn Souls Of Sofia Festival 2017.

До 15 януари 2017 година ще можете да си закупите двудневен пропуск само за 30 лева.

След 15 януари 2017, освен логично повишаване на цената на фестивалните пропуски, ще стартира анонсирането на групите, които потвърдиха участие в третото фестивално издание. Това няма да е всичко. Новините, приятните анонси и, разбира се, изненадите тепърва ще започнат.

Засега ще ви оставим още малко да тръпнете в очакване и имена на групи няма да споменаваме, но можем да ви уверим, че създадената традиция в Autumn Souls Of Sofia да взимат участие самобитни, цветни артисти от европейската екстремна ъндърграунд сцена ще бъде продължена.

Стилово разнообразие, съчетано с музиканти, които идват за първи път в България, групи, които няма да видите на стадиона, но ще ви впечатлят със своята уникалност и професионализъм. Това е основата, върху която градим Autumn Souls Of Sofia Festival. И верни на себе си продължаваме по същата пътечка.

Както вече присъствалите на нашите събития се убедиха, фестивалът ви дава възможност да се срещнете очи в очи (съвсем буквално) с ваши любими групи и музиканти, да поговорите с тях, да споделите питие, да се снимате, да си вземете автографи. Нашето събитие е клубен фестивал и всички ние вярваме, че сме едно малко семейство и сплотена общност, към която ще опитваме да приобщаваме все повече фенове, съмишленици и музиканти на „отритнатите“ музикални стилове.

Финландия, Швеция, Германия, Франция, Дания и Естония… са само част от държавите, от които ще пристигнат нашите артисти. Какво ви очаква?… ще разберете съвсем скоро. Само съберете търпение до 15 януари 2017 г.

До тогава се възползвайте от офертата и си вземете ранен билет. Пропуските, както споменахме по-горе, се продават в системата на eTicketsMall, както и в Магазин ЯКО и EasyPay (ул. Раковски 67).