STARKILL издават нов албум през ноември

starkillband2016_638

Мелодичната дет метъл група STARKILL ще издадат третия си албум, „Shadow Sleep“ на 4-ти ноември чрез Prosthetic Records. Премиерният видео трейлър към албума можете да гледате по-долу.

Китариста Parker Jameson коментира:

Развълнувани сме да обявим, че не само ще записваме с Prosthetic Records, но и че ще издадем третия си албум, „Shadow Sleep“, с тях. Gustavo Sazes се зае с рисуването на обложка, а той отлично успя да слее картините на душевна борба и интроспективните лирики. Това е единственият албум, в който цялата група е взела на сериозно записването и създаването му.

Албумът е сбор от много турнета, опити и познания, и според мен това ще бъде ново начало за STARKILL. Най-накрая открихме себе си, стилът си и оборудването, което търсехме: двама викачи, два мъжки вокала и новото попълнение – женски вокал. Този албум ще бъде критична точка за STARKILL и нямаме търпение да бъдем с Prosthetic Records за това ново начало.

starkillshadowcdСписък с песни и обложка:

01. Walk Through Fire
02. Burn Your World
03. Through The Darkness
04. Shadow Sleep
05. Cloudless
06. Piece Of Paradise
07. Ruin
08. Into The Grey
09. Razors Edge
10. No Savior
11. Erase Me
12. Farewell
13. Captive Of The Night

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото