Станахме на 9

Днес METAL HANGAR 18 става на 9 години!

Малко на шега и съвсем неусетно се изтърколиха девет години. Девет, през които живеехме, слушахме любимата музика и споделяхме всичко за нея с Вас. За тези (малко или много години) успяхме да съберем много нови фенове, създадохме приятелства, заедно подкрепяхме родната сцена. Заедно с организаторите и инициаторите на концертния живот у нас, групите и музикантите създадохме приятелска спойка – ръка за ръка напред в името на метъла и рока. За нас няма големи и малки, добри и лоши. Съществува музиката и тя е тази, която стои на първо място.

За пореден път – излишно е да вадим сухата статистика, за да докажем на тези, които са ни гласували доверие къде сме и колко ни бива. Ние сме това, което виждате и упорито ще отстояваме това си право. Да бъдем фенове, които безкористно отделят от времето си, за да Ви информират.

Не случайно винаги сме повтаряли – „От фенове – за фенове!“

Честит рожден на всички – на нас, на Вас. Пожелаваме си дълголетие и творчески плам, другото оставяме на Вас.

В духа на традицията отново сме направили празнични тениски, които скоро ще бъдат готови. Надяваме се да стигнат за всички, дори и за тези, които не са се записали.  Ще можете да се сдобиете с тях на концертите по случай годишнината ни. А именно:

mh18 team

  1. #1 написан от 666 (преди 4 години)

    Bravissimi \\m//

  2. #2 написан от Black Adder (преди 4 години)

    Чесито! Бъдете здрави във всеки един смисъл на думата 🙂

  3. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  4. Коментари за тази публикация
В началото