RAINBOW подготвят нов албум?

rainbowlive2016newromeroritchie_638

 Фронтменът на RAINBOW Ronnie Romero потвърди, че групата на Ritchie Blackmore е била в студио по-рано тази година, за да запишат нов материал, включително и една чисто нова композиция. Не се знае кога ще бъде пусната песента, но Romero твърди, че е страхотна. В момента турнето на RAINBOW в Англия продължава. В зависимост от намеренията на Ritchie Blackmore, ще се разбере дали като приключат да обикалят ще има нови парчета, нови дати за турне и т.н.

Според вокала Ronnie Romero няма конкретни планове за RAINBOW да запишат нов албум. Споделя, че са записвали нов материал, но също така и някои стари парчета от първите албуми на бандата. Всичко зависи от Blackmore и какво иска да направи след турнето. Не се знае дали ще създадат цял дългосвирещ албум или само няколко трака. Ronnie Romero споделя:

Ако накрая пътешествиeто ни свърши добре, най-вероятно ще запишем нов материал, а ако не – това ще е краят на новите RAINBOW.“

Ronnie Romero казва, че е възможно да се издадат презаписани композиции на RAINBOW. Парчета от различни ери са били записани отново, като например песента „I Surrender“ (можете да я чуете по-долу). Има и записи от ерата с Ronnie James Dio и с Graham Bonnet, но те засега са само на демо и в бъдеще ще се разбере какво ще стане с тях.

Освен Romero и Blackmore, останалите членове на бандата са клавиристът на STRATOVARIUS Jens Johansson, барабанистът David Keith (BLACKMORE’S NIGHT), басистът Bob Nouveau (ex-BLACKMORE’S NIGHT) и бекинг вокалите са Candice Night и Lady Lynn.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото