FRAGMENTS OF EXISTENCE – гости на концерта-промоция на VELIAN

VELIAN Promo Poster FinalFRAGMENTS OF EXISTENCE ще се включат като специален гост за концерта-промоция на дебютното EP “Fireflies” на новосформираната метъл група VELIAN. Припомняме, че той ще се проведе на 28.02.2016 г. в столичния клуб “Mixtape 5”, B-side, като вече бяха обявени гости и в лицето на румънската група DARK FUSION. Билети ще се продават само на място.

FRAGMENTS OF EXISTENCE съществува от ноември месец 2012-а година. След като група CHAINS се разпада по това време, Иван Мунин – Vans и Иво Цацов са решили да сформират нова група с Калин Енчев (познат дотогава като барабанист на 40 DAYS LATER, FORMLESS REALITY, DASH THE EFFORT. След това, момчетата се фокусират върху писането на авторски материал за албум, като са запазват и старите парчета на бандата. Скоро към тях се присъединява Антон Андонов – Torden (BLEAK REVELATION, HELLRIDER). Сега, три години по-късно, групата е готова със записите по дебютния си албум. Творбата ще бъде издадена по-късно тази година и за момента носи работното заглавие “Aeons”. Можете да видите и чуете Lyric Video-то към техния сингъл “Aftermath” по-долу.

Събитието се осъществява със специалната подкрепа на BGTSC.


Facebook Event

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото