Ден две (27 май, петък) на Spike The Bulgarian Music Showcase премина в пълен унисон с климата в Пловдив  – горещо и слънчево!

При огромен интерес протекоха както дискусионните панели в Дом на културата „Борис Христов“, така и музикалните изпълнения в трите топ пловдивски клуба  – Download”, “Безистенъ“ и “Temple Bar”, където своето изкуство представиха артисти от Швеция, Великобритания, Малта, Испания и България.

Spike The Bulgarian Music Showcase приключи! По време на престоя си в Пловдив, освен работните панели и срещи, музикалните програми и топли вечери, делегатите и музикантите успяха да се потопят в атмосферата на Пловдив. Те разгледаха Стария Град и по-специално „Античен театър“ и оцениха изключително високо възможностите, които града предлага за музикален и културен туризъм.

Всички са категорични, че ще се върнат и през следващата година, когато ни очаква още по-богата дискусионна и музикална програма.
Но до тогава оставаме в очакване на важните новини – кои български музиканти, участници в Spike The Bulgarian Music Showcase ще подпишат договори за музикална дистрибуция, турнета или концерти, договориха ли се музикални колаборации между артисти, които се запознаха в Пловдив – надяваме се да споделим тези важни новини с вас съвсем скоро!

Организаторите на Spike The Bulgarian Music Showcase благодарят на Пловдив за гостоприемството и прекрасните условия – никъде не е по-добре от Пловдив!
Вече е сигурно че ще се съберем за Spike The Bulgarian Music Showcase и през 2023 година!

Spike Bulgarian Music Showcase се осъществяват в партньорство и с подкрепата на община Пловдив, Фондация Пловдив 2019 и Българско Национално Радио.