Спечелете покана и лична среща с GEOFF TATE

Poster_OM_game4METAL HANGAR 18 има удоволствието да ви представи най-новата си и същевременно последна игра, свързана с концерта на бившия вокалист на сиатълските прогресари QUEENSRYCHEGEOFF TATE. Благодарение на оргазнизаторите от SME, този път ще играете не само за покана за концерта, но и за лична среща с именития певец.
Във връзка с това правилата на играта са променени, за да може наистина някой от най-големите му фенове да види отблизо идола си и да се снима с групата.
Намерете плаката за концерта на Facebook страницата ни и го споделете. След това пробвайте силите си в нашия тест свързан с Тейт и бившата му група. Задължително споделете крайния резултат във Facebook с „хаштаг“ #GeoffTateSofia. Изпратете ни мейл с „тема“ TATE, съдържащ трите ви имена и телефон за връзка на info@metalhangar18.com. Жребият ще се тегли измежду решилите теста, независимо от резултата в него.
За тази игра няма да има вариант без профил в Facebook.
Играта стартира от днес и ще е активна до 18 часа в неделя, 15.11 . След това ще изтеглим печелившия.

Успех на всички!

Това предизвикателство е специално създадено за най-ревностните почитатели на музикалното изкуство и ще бъде прилагано от нас и занапред, когато раздаваме специални награди.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото