SOUNDPROPHET с първи концерт в Пловдив на 8 февруари

Софийската алтърнатив/гръндж банда ще забие за пръв път извън столицата тази събота заедно с пловдивчаните Omnipresent.

Soundprophet издадоха дебютния си албум „More Than Any Spoken Words“ (ревю) на 2 ноември с концерт, който напълни до пръсване малката зала на клуб Mixtape 5. След като травма на басиста Димитър Граматиков попречи на групата да продължи с живите изяви в подкрепа на диска, сега момчетата са обратно на сцена, с намерение най-сетне да изведат музиката си и извън София.

Soundprophet ще ударят в Пловдив в Петното на Роршах тази събота, 8 февруари, а шоуто ще открият надъханите местни рокаджии Omnipresent. На концерта пловдивските фенове също ще могат да се сдобият с  диска, както и с новите тениски на групата. Вратите отварят в 20:00 ч., самият концерт ще започне в 21:00 часа, а входът е 7 лева.

Събитието във Facebook

Soundprophet в bandcamp

Soundprophet във Facebook

Тук можете да гледате професионално лайв видео към песента „Constant Sunrise“ от представянето на „More Than Any Spoken Words“:

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото