SOULFLY представиха ново парче

Почитателите и на Max Cavalera и неговата шайка SOULFLY бяха зарадвани с чисто нова песен. Парчето се нарича „Scouring The Vile“ и може да го чуете по-долу, както и да се насладите на визуализацията към него. В записа на песента участва вокалистът на OBITUARY John Tardy. Композицията е включена в 12-ия студиен албум на бандата „Totem“, който трябва да се появи на пазара на 5-и август благодарение на Nuclear Blast. Творбата може да поръчате тук в следните формати:

– CD Jewelcase
– Blue Cassette (Limited to 300)
– Long Box
* CD Jewelcase
* Sticker
* Pin
– Vinyl
* Black
* Gold
– Bundle
* Album Shirt
* CD Jewelcase

Материалът е записан в Platinum Underground, Mesa, Arizona, от John Aquilino и Arthur Rizk. Продуценти са Max Cavalera и Rizk (KREATOR, MUNICIPAL WASTE), който записва и някои водещи китари, а освен Tardy, като гост музиканти се включват още и John Powers (ETERNAL CHAMPION) и Chris Ulsh (POWER TRIP). James Bousema е сътворил предната корица. 

Съдържание:

„Superstition“
„Scouring The Vile“
„Filth Upon Filth“
„Rot In Pain“
„The Damage Done“
„Totem“
„Ancestors“
„Ecstasy Of Gold“
„Soulfly XII“
„Spirit Animal“

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото