METALLICA преиздават „… And Justice For All“

metallicajusticeforallreissuepromo_638

На 7 септември тази година се навършват три десетилетия от издаването на метъл класиката „… And Justice For All“. Два месеца по-късно, на 2 ноември, METALLICA планират да отбележат годишнината с ремастерирана версия на четвъртия си албум чрез собствения си лейбъл – Blackened Records. Ремастерирането, дело на Greg Fidelman, е извършено с цел постигане на по-качествен звук, а изданието ще бъде налично в множество дигитални и физически формати. По-долу можете да видите как самият Kirk Hammet разопакова делукс бокс-сета и какво съдържа той. „… And Justice For All“ е първият албум на бандата, който съумява да се продаде в повече от милион копия и, едновременно с това, не спира да бъде критикуван и до днес заради „погребването“ в микса на бас партиите на Jason Newsted.

В други новини, метъл гигантите продължават да са на път в подкрепа на актуалния си албум „Hardwired …To Self-Destruct“. Турнето „WorldWired“ в момента тече в Щатите, а на 4 септември в Минеаполис METALLICA са изпълнили на живо за пръв път от седем години парчето „No Leaf Clover“. Вижте и професионално записано видео от това изпълнение:

  1. #1 написан от Cliff Em All (преди 3 години)

    И пак нема бас!

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото