SOFIA INTRO!FESTIVAL се отлага за есента

Очакват се звезди от световна величина

Обявеният за май София Интро!Фестивал се отлага за есента. Причината е лошото време със силни и постоянни дъждове, които се очакват през трите обявени дни – 10-ти, 11-ти и 12-ти май. Другата причина е, че междувременно  се появиха възможности и преговори за гостуване на звезди от световна величина, някои от които не са идвали досега в страната ни.

Целта на организаторите е всички потвърдили до момента групи да останат в същия състав и през есента. Някои от изпълнителите ще гостуват у нас преди фестивала, за да се запознаят с родната публика.  В момента например тече клубно турне на едни от участниците – популярното австралийско поп рок дуо QPD.

Тези, които вече са закупили билети за София Интро!Фестивал, могат да си върнат парите или да  презаверят билетите си за есента на касите на Eventim. Организаторите решиха да направят жест към всеки, който вече е закупил билет – допълнителен безплатен билет за приятел.

Очаквайте редовна текуща информация за изпълнителите, които ще бъдат част от феста, както кои банди ще потвърдят на 100 % участието си. Очаквайте и обявяване на големите имена!

София Интро!Фестивал ще бъде разположен на две напълно различни като музикален стил сцени – Рок сцена и DJ сцена. Освен много музика, се очакват и куп допълнителни атракции, които да направят фестивалния ден незабравим. Сред групите, които са планирани и се очаква потвърждение са Лорди (Финландия), Eisbrecher (Германия), СЛОТ (Русия), H-Blockx (Германия), Mono Inc (Германия), Doomfoxx (Aвстралия), QPD (Aвстралия), DJ Sascha (Германия), Marcus Raute (Италия), Abnormal Boyz (Италия), Drunken Masters (Германия) и много други. Преговаря се и с много български групи.

Цената на еднодневния билет е 50 лв, а на тридневния билет е 120 лв. Билети ще могат да бъдат закупени от билетните центрове в цяла Европа и онлайн на сайтовете на фирмите разпространители. От цената на всеки един закупен билет 5 лева ще бъдат дарени на неправителствените социални организации I Can Too, Animal Rescue-София и други.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото