SMALLMAN влизат в студио

Най-успешната и самобитна алтърнатив/етно рок група в България в последните години SMALLMAN влиза в Studio 42 на 7 февруари, за да запише наследника на излязлия през 2010 „Labyrinth of Present„. По записите отново ще работи Лъчезар Георгиев, отговорен за звука и на предните два албума на групата.

През последните месеци, между редките концерти, SMALLMAN работиха върху нови песни, а в продължение на няколко седмици, между края на декември и началото на януари, момчетата се оттеглиха в родопското село Манастир (най-високото село в България). Там, сред покоя на планината и в пълно уединение, четиримата развиха започнатите идеи, които ще оформят тялото на новото издание.

SMALLMAN споделят, че новите песни са логичното продължение по пътя на групата, следващата крачка в нейното развитие и порастването на „малкия човек“. Освен това обещават, че ако всичко върви гладко, преди лятото ще имаме трети албум на Smallman.

Периодът между предишния албум и новия диск беше интензивен и полезен за бандата. SMALLMAN стъпиха на главната сцена на Spirit of Burgas, взеха участие на румънския BestFest, направиха две европейски турнета, едно от които с австралийската група Alithia и свириха като водеща група на немалко независими фестивали. Последният им концерт беше в самия край на декември в Петното на Роршах в Пловдив с Mindown.

Сега момчетата са нетърпеливи да се захванат здраво с третия си албум и да поведат групата към следващия етап от нейния цикъл.

Очаквайте новини от SMALLMAN и престоя им в Studio 42!

Тук можете да слушате първите два албума на групата:
http://smallman.bandcamp.com

Официален сайт на Smallman:
http://smallman-band.com

Smallman във Facebook:
https://www.facebook.com/smallmanband

  1. #1 написан от :] (преди 8 години)

    Музиката ви е невероятна, дори начина ви на творене е уникален! Браво! :]

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото