Славин Славчев осъществява своя мечта с „Тъмносиньо“

Slavin Single coverНовият проект на победителя в третия сезон на X Factor Славин Славчев, чиято премиера е днес, 12 август, носи заглавието „Тъмносиньо“ и почерка на самия изпълнител. Славин пише песента с един от най-близките си хора – д-р Милослав Петров, клавирист в групата, на която Славин е бил фронтмен преди появата си в музикалния формат и началото на самостоятелната си кариера. Текстът също е негов, вдъхновен от лична история. Да изпее песен на която е и автор е мечта на Славин и продуцентите му от „Вирджиния Рекърдс“ с готовност подкрепят осъществяването й.

„Тъмносиньо“ е песен, в която с един от най-добрите ми приятели разляхме силни емоции и това я прави особено специална за мен. С Милослав имаме сходни истории, той също се припозна в думите, които написах. Удоволствие беше да работя и с DJ Bor4e, който направи страхотен аранжимент на парчето“, разказва Славин. В записите се включва и Pavell, a за саунд дизайна на песента изпълнителят и продуцентите му се доверяват за пореден път на шведския хитмейкър Ollipop.

Видеото е заснето от режисьора Васил Стефанов. В него Славин си партнира с актрисата Елизабет Марангозова, а динамичните сцени с паркур изпълнява заедно с Делян Димитров, двукратен световен шампион в дисциплината. Въпреки че изпълнителят сам е практикувал паркур преди години, за да се подготви за снимките на клипа, му се е наложило да премине през специална подготовка и упорити тренировки.

Визиите на артистите в „Тъмносиньо“ са дело на Слав и стилиста Силвия Маркова, която е избрала за клипа модели от колекциите на Massive by Block, Adima, Kamerans и Jack&Jones.

 

Фото кредит: Вирджиния Рекърдс/Кристиан Минчев

  1. #1 написан от Сатанислаф (преди 3 години)

    Ми просто спри да работиш с ДиДжей Борче и останалите гей тревички, бе Славине! От това „гей риалити“ общество на културни дейци и „ток шоу“ кифли направо ми се повдига! А най- лошото е че вече толкова ного спекулират с употребата на думата „рок“, че нищо чудно това „ако“ което Славни представя да го броят за хеви метъл песен….Не съм ли прав, д-р Милослав Петров, клавирист в групата, на която Славин е бил фронтмен преди появата си в музикалния формат?

  2. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  3. Коментари за тази публикация
В началото