Slash ще получи звезда на Холивудската алея на славата

Церемонията по откриването ще се състои на 10 юли

Легендарният китарист Slash определено се радва на една изключително добра година, като се има предвид почетните отличия и награди, с които може да се похвали той през 2012. След въвеждането му в Залата на славата на рокендрола, като член на групата Guns N’Roses през април, сега музикантът ще получи и звезда на Алеята на славата в Холивуд. Звездата ще бъде поставена пред Hard Rock Café на булевард Холивуд и ще бъде разкрита на специална церемония, която ще се състои на 10 юли. Slash и 2 473-та звезда на прочутата алея ще бъдат приветствани от холивудската легенда и режисьор Robert Evans, както и от дългогодишния приятел, актьорът Charlie Sheen.

Slash е всеобщо приет за един от най-великите рок китаристи на всички времена”, казва Ana Martinez, продуцент на церемониите на Hollywood Walk Оf Fame. “Горди сме да добавим неговото име сред звездите на нашата приказна Алея на славата на Холивуд”.
За да отпразнува своята звезда, Slash ще изнесе частно акустично шоу и ще даде ексклузивно интервю заедно с вокалиста Myles Kennedy – певецът в неговия нов албум “Apocalyptic Love”, в Hard Rock Cafe непосредствено след церемонията.
По-рано този месец рок китаристът бе удостоен с още едно отличие – наградата “Икона на Kerrang!” на церемонията по връчването на годишните награди на британското хард рок списание Kerrang!, а на 21 май на музикалния пазар излезе “Apocalyptic Love” – вторият соло албум на Slash с участието на Myles Kennedy и The Conspirators. Записът е последовател на дебютния едноименен албум на музиканта от 2010-та и на първия му солов лайв албум от ноември 2011-та година, а именно двойното CD/DVD – “Made In Stoke 24/7/11”.
Албумът “Apocalyptic Love” на Slash е на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото