SKID ROW представят „Rise Of The Damnation Army“ – United World Rebellion: Chapter Two

SkidRowSkid Row изненадват феновете си с необичаен начин на представяне и издаване на новата им музика. Вместо един пълен албум, групата пуска три мини албума в разстояние от няколко месеца. Rachel Bolan обявява:

Искахме да направим нещо различно и идеята да пуснем три мина албума ми допадна. Особено сега с постоянно променящият се музикален климат, ми хареса идеята от един стабилен ритъм за създаване на нова музика. Избрахме този начин за да можем да осигурим повече нова музика за феновете си.

Rise of the Damnation Army’ – United World Rebellion: Chapter Two,ще бъде издадена от UDR/ADA/Warner на 4 Август, 2014.

Повечето от песните са написани в Атланта, Джорджия, но много от текстовете са създадени докато бандата е била на път. Както и при United World Rebellion: Chapter One, Skid Row са работили много усърдно  върху „Rise Of The Damnation Army“, въпреки че времето винаги ги е притискало, заради всичките турнета. Песните са едни от най-агресивните  и искрени до момента. Докато ги слушате ще чуете пълната експлозия и енергия, и просто ще изпитате желание да изпънете юмруци във въздуха и да се присъедините към тях за един United World Rebellion.

На въпроса, защо са избрали да включат и кавъри бандата отговаря:

Тези песни пасват идеално на тематиката изразена в United World Rebellion: Chapter Two. И двете имат това ‘стани и се бори’ поведение. Тези песни са от нашата младост и онзачаваха много, поне до колкото знаем, никой, никога не им е правил кавър до сега. И най-важното песните са все още вълнуващи и пасват с настроението на всички останали песни от албума.

Skid Row бяха заляни от златни и платинени награди, техният дебютен албум продава над 5 милиона копия в САЩ, но те не са от бандите, които лежат на стари лаври, Skid Row си остават една от най-здраво работещите банди до момента.

Те са в света на музиката повече от 25 години и все още се открояват. Групата запленява феновете си с любовта която влагат в музикалните си изяви. Те просто обичат да свирят, обичат да имат контакт с феновете си на всеки концерт и да го превърнат в незабравим такъв.

Track List:

1. We Are The Damned 4:21
2. Give It The Gun 3:44
3. Catch Your Fall 4:18
4. Damnation Army 3:53
5. Zero Day 4:35

Bonus tracks:

6. Sheer Heart Attack 3:25 (Queen)
7. Rats In The Cellar 4:19 (Aerosmith)

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото