Ска – Пънк – Рок парти в клуб Maze

letcite-the case- aznepiaТази събота ви очаква Ска – Пънк – Рок парти  в клуб Maze. Три родни банди – Летците, The Case и Азнепия се събират за този купон.

02.06.18г. (събота)

Макар и навън времето вече да отива към лято и желанието за небрежни бири в градинката да е огромно, заповядайте в една съботна вечер да си направим купона в клуб Мазе.

Азнепия са сравнително нова банда. Свирят енергичен ска-пънк. Както се разбира от името им, момчетата не близват и капка…

Музиката на The Case напомня на голям куфар, който стягаме за дълъг и вълнуващ път. В него човек може да открие всичко, от което има нужда по време на пътешествие: „Понякога имаме нужда да покрещим – крещим! Друг път е време да се отпуснем с по-лежерни реге и блус тонове… в следващия момент политаме с пънк и ска ритми.”

https://www.youtube.com/channel/UCFUrKcf5V3o2gxpChD4yGvw

https://www.facebook.com/thecasebg/

Летците са пънк-рок банда, създадена през 2011г. в гр. Сливница. Момчетата свирят мелодичен пънк, но в песните им се улавят елементи на рок, гръндж и др. Текстовете им са предимно социално насочени, но често се срещат и по–забавни песни, засягащи лични истории и преживявания. В момента групата работи по своя втори албум, който се очаква да излезе до края на годината.

https://www.youtube.com/watch?v=Kbi0uIKeaEw

https://letcite.bandcamp.com

Страница на събитието

Начало 21:00ч.

Вход – 5 лв.

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото