SIMAI и CITIZEN ERASED тръгват на съвместно турне

Софийските банди Simai и Citizen Erased ще тръгнат на едно музикално приключение в края на март, из страната. Още една хубава новина е ,че на турнето хардкор бандата Citizen Erased ще промотира своето дебютно ЕP.

Първата дата е в София с гости от страна на Нова Крайност. Датата е 26 март, бар Адамс. Вход 5 лв. Събитието ще бъде за всички възрасти!

Следващата спирка на двете  банди е Пловдив, а гости на концерта им там ще  бъдат Downer Kill и Time Stroke. Датата е 28ми март, мясото е Stage 51.

Следва Бургас на 29 март. Мястото е Бар Alive, а специални гости на събитието са Blazerinte.  Вход 5лв. Отново всички възрасти!

За финал групите ще забият във Варна на 30 март. Там гости ще бъдат Axez в бар Усмивка. Отново с вход 5лв и отворено за всички възрастови групи.

Подробности около датите и концертите може да намерите на следния линк. Подгответе се за турнето с песента на Simai „What you want“, а тук може да чуете и последното авторско парче на Citizen Erased„Requiem“.

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото