SIMAI и AXEZ с концерт в Mixtape 5

simai - axezПокана за концерт на 09 април от група SIMAI:
„Приятели, каним ви на едно от малкото ни събития на родна земя преди да започнем усилена работа по втория албум. На 9-ти април ще бъдем в столичния клуб „Mixtape 5“. Преди по-малко от два месеца, на 12-ти февруари, навършихме пет години като група, но тогава нямахме възможността да го отпразнуваме с вас, така че сега идваме да наваксаме.
Благодарим много и на аверите ни от AXEZ, които се съгласиха да дойдат от Варна, за да може купона да достигне максимални нива. Те пък наскоро пуснаха едноименния си албум, който трябва да пръснете от слушане.
Поводите са много, така че не се колебайте и елате да си направим едно хубаво пролетно почистване на душите в този празничен, неработен и неучебен понеделник.

Ние нямаме търпение и сме ви подготвили дълъг сет, нови песни и много енергия за споделяне. А дотогава – забавлявайте се, обичайте се и ще се видим в София!

Simai & AXEZ live:
дата: 09.04.2018
час: 19:00
място: „Mixtape 5“
вход: 5 лв.

– ALL AGES –

 

  1. Можете да използвате тези HTML етикети и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  2. Коментари за тази публикация
В началото